Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Den Haag

De aankoop van een woning is een emotionele aangelegenheid. Samen met u zoeken we net zolang totdat u de ideale woning heeft gevonden. Een professionele en persoonlijke begeleiding helpt u daarbij. W.F. Klap Makelaardij zet uw woonwensen op een rij en maakt puntsgewijs een persoonlijk aankoopplan.
 

Aankoop woning

Wij houden u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod. Op het moment dat u de woning vindt die aan uw wensen voldoet, maken wij een afspraak zodat u deze kunt bezichtigen. Vanzelfsprekend gaan we dan met u mee. Want uw eerste indruk is belangrijk. En daar zijn we graag bij. Bij twijfel zullen we er alles aan doen om te voorkomen dat u later spijt krijgt van uw beslissing. Maar is het gevoel direct goed, dan gaan we aan de slag. Pas na een positieve beoordeling van het huis én de omgeving stellen we een onderhandelingsplan op.

Ook nadat u de beslissing heeft genomen tot aankoop over te gaan, houdt onze samenwerking niet op. Wij controleren de koopovereenkomst, controleren de akte van levering, inspecteren met u vóór de overdracht de woning en zijn er bij als u deze bij de notaris ondertekent. Pas nadat u de sleutel in goede orde heeft ontvangen laten we u met rust. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht.