Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Den Haag

Ook voor de verkoop van uw woning kunt u terecht bij W.F. Klap Makelaardij. Wij komen bij u langs en bepalen samen met u het volledige verkoopplan. Zo’n verkoopplan wordt met zorg en aandacht opgesteld en alle belangrijke zaken worden met u besproken. Vervolgens bepalen wij in overleg met u de vraagprijs en gaan we het huis op de markt brengen.

Dit doen wij op verschillende manieren. Wij maken een kleurenbrochure waarin alle relevante informatie te vinden is. Bovendien wordt uw woning in onze etalage en op onze website gepresenteerd. Wij zorgen er ook voor dat uw woning in het NVM-uitwisselingssysteem wordt opgenomen en wordt geplaatst op funda.nl.
 

Woningverkoop

We maken afspraken met geïnteresseerden voor bezichtiging van uw woning. Doet de potentiële koper een voorstel dan bespreken wij dit met u en starten eventueel de onderhandelingen om tot een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat te komen. Gaat u akkoord, dan verzorgen wij alle benodigde documenten. Na een zorgvuldige afwikkeling en het tekenen van de akte van levering bij de notaris kunt u zorgeloos verhuizen. 

Verkoopstyling tips

  1. Beschikt u over een voortuin, dan worden hier de eerste stappen naar een geslaagde transactie gezet. Zorg daarom dat die er netjes bij ligt. En dat geldt uiteraard ook voor de tuin achter het huis.
  2. Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning. Die moet dus schoon zijn en goed in de verf zitten. Dat is een goede binnenkomer!
  3. Zorg voor een fraai "aangekleed" huis. Verse bloemen of een schilderij kunnen al wonderen doen. Gebruik uw fantasie, want het zijn vaak de kleine dingen die het doen.
  4. Schone ramen geven kandidaat-kopers een heldere kijk op uw woning. Eventjes een spons en zeem erover en alles ziet er meteen veel beter uit.
  5. Een schone keuken is een absolute must. Vuile afwas op het aanrecht, etensluchtjes, aangekoekte vlekken op het fornuis e.d. zijn uit den boze.
  6. De badkamer dient goed te ogen en fris te ruiken. Verwijder eventuele kalkresten op tegels, in het bad, enz. Met speciale schoonmaakmiddelen krijgt u een blinkend resultaat.
  7. Berg alle rondslingerende zaken op. Maak de trappen vrij. Dat staat wel zo netjes, dit maakt de bezichtiging makkelijker.
  8. Repareer de kleinere gebreken. Denk aan losse deurknoppen, barsten in ruiten, piepende scharnieren, loszittend behang, enz.
  9. Indien de bezichtiging in de avonduren plaatsvindt, zorg dan voor voldoende verlichting. Niet alleen binnen, maar ook buiten bij de voordeur en eventueel in de tuin.
  10. Maak het hele huis toegankelijk: geen afgesloten ruimtes. U moet niet de indruk wekken dat u iets te verbergen hebt.