Mijn favorieten

Onze medewerkers

W.F. Klap Makelaardij V.O.F.

Wilfred Klap
Wilfred Klap
NVM makelaar/taxateur o.g.

Sinds 1974 ben ik werkzaam in de onroerend goed sector en sinds 1999 de trotse eigenaar van W.F. Klap Makelaardij. Vanaf mijn eerste levensjaar woon ik in Den Haag, gestart op de Aronskelkweg. De wijk Bohemen, met een paar jaar buitengaats, ben ik altijd trouw gebleven. De wijken rondom ons kantoor ken ik op mijn duimpje, ik weet veel van de historie, maar ook van het heden. Ik houd ervan klanten het naar de zin te maken. In mijn vrije tijd kom ik graag op H.V. & C.V. Quick, waar ik sinds 1972 lid ben en sinds de oprichting van mijn kantoor ook sponsor. Ook ben ik lid van Golfclub Ockenburgh, ik speel regelmatig in het weekend en sponsor deze club dan ook. Ik geniet van de mooie wijken in Den Haag, de sportieve mogelijkheden van de stad, maar ga ook graag richting het oosten van het land om te genieten van de natuur.
Jan Sander
Jan Sander
NVM makelaar/taxateur o.g.

Na mijn opleiding Internationaal Recht in Leiden en Zeerecht in de Verenigde Staten te hebben gestudeerd, ben ik na een aantal jaar weer in Den Haag gaan wonen. Ik heb verschillende managementfuncties bij KPN bekleed onder andere in New York. Ik wilde graag de overstap maken naar de makelaardij, dus ben ik de opleiding makelaardij gaan volgen en ben ik in 2006 bij Wilfred gaan werken. Ik woon in Bohemen, ben graag aanwezig op H.V. & C.V. Quick en ben een enorme muziekliefhebber. Buiten mijn gedegen kennis van het vastgoed en Den Haag kan ik mijn juridische kennis en kennis van de Engelse taal goed in de makelaardij en op ons kantoor gebruiken.
Melissa Duijnisveld
Melissa Duijnisveld
NVM makelaar/taxateur o.g.

Na mijn politieopleiding ben ik bij toeval in 2002 terechtgekomen in de makelaardij. Als secretaresse bij een makelaarskantoor heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Ik wilde graag verder in de makelaardij en mijn ambitie groeide. In 2006 ben ik gaan werken bij W.F. Klap Makelaardij en ben ik sinds 2011 - na vier jaar studie - gecertificeerd makelaar. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Ik hou van de Haagse wijken rondom ons kantoor en de diversiteit ervan. De klanten van ons kantoor help ik graag, ik bied altijd een luisterend oor, ik ben geduldig en ik geef graag advies. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en geniet ik van een goede film of serie. Samen met mijn gezin trek ik er in het weekend het liefst lekker op uit.
Shirley Brant- Smak Gregoor
Shirley Brant- Smak Gregoor
Commercieel binnendienstmedewerkster

Na mijn opleiding en uitgebreide administratieve functie van vier jaar bij een incassobureau wilde ik wel eens iets anders. Ik ben gaan werken bij een hypotheekshop, waar ik kennis heb gemaakt met makelaars, banken en notarissen. Deze sector paste mij goed, doordat ik goed ben ik in het omgaan met klanten, dossierkennis heb en mijn zaakjes altijd goed op orde heb. In 2014 ben ik voor W.F. Klap Makelaardij gaan werken. Mijn kennis van banken en notariskantoren kan ik op ons kantoor goed gebruiken en geef mensen dan ook graag hierin advies. Voor mij zijn klanten nooit een nummer, ik ga open en eerlijk met ze om en word blij van tevreden klanten. Ik woon op de grens van Den Haag en Monster waar de stad en de duinen praktisch samenkomen. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, een goed boek en uit eten gaan, in de zomer ga ik graag naar het strand van Kijkduin.
Leendert-Jan Klap
Leendert-Jan Klap
Commercieel Medewerker

Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Den Haag ben ik uitgevlogen naar het buitenland. Ik heb in Mexico, Frankrijk, New York en Washington gewoond en gewerkt. Daar heb ik ontdekt dat mijn kennis op het gebied van organiseren en dienstverlening in de hotellerie in veel verschillende branches van toegevoegde waarde is. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij W.F. Klap Makelaardij als Commercieel medewerker. Ik kan mijn talenkennis voor buitenlandse klanten, mijn servicegerichtheid en mijn oog voor detail goed gebruiken op ons kantoor. Het voelt als thuiskomen bij W.F. Klap Makelaardij na zo lang ‘onderweg’ te zijn geweest. Ik houd nog steeds van reizen, maar dan wel als doel vakantie. Ik ben in mijn vrije tijd op de Frederik Hendriklaan te vinden, voor een kopje koffie, voor een goed boek of voor lekker eten van een delicatessenzaak.